10 de març del 2014

TAI-TXI


Des del gener del 2011 l'Associació de veïns i amics del Passeig Sant Joan ofereix la possibilitat de practicar el Tai-txi.
Les classes les imparteix la nostra companya Mª Lluïsa López, coneixedora de les tècniques de Tai-txi i practicant des de fa anys. Ella és membre de la Junta de la nostra Associació i presidenta de l'Associació de Dones per a la Cultura.

Les sessions es realitzen al local del Passatge Alió nº12 el dilluns de 18 a 19h.
Es una activitat gratuïta.

 Cada mes s'edita un “Butlletí Taixitero” En ell es fa coneixer la història d'aquestes pràctiques mil.lenàries així com reflexions i dites orientals i occidentals. També es recullen les activitats del grup. 

Què és el Tai-txi?

“El tai-txi és una seqüència de moviments lents harmoniosos, dissenyats per restablir la salut natural i mantenir una condició física, mental i espiritual. A més d'un exercici físic és una meditació en moviment i ho pot practicar gent de totes les edats i de qualsevol condició física. La seva pràctica afavoreix la respiració, millora la circulació de la sang, enforteix els músculs i els ossos, aporta equilibri i coordinació, ajuda a combatre l'estrés i la fatiga de la vida diària.”(Butlletí Taixitero nº1)

“Quan veniu a fer Tai- txi i Txi-Kung, és un temps per a vosaltres mateixos. Ës només una hora, però aquesta és la vostra hora!”(Butlletí Taixitero nº18)

A continuació unes imatges d'aquestes sessions:





Continua llegint »