1 de febrer del 2016

FEB Exposició de Pintura NOUS TALENTS 2016

  

 El proper dimarts 2 de febrer a les 18 h els pintors premiats al XV Concurs de Pintura al Passeig de Sant Joan (2015), en Nil Perujo, la Daiana Lukacs i Ma. Antonia M. Salvà, inauguren una exposició amb les seves obres a la sala d'exposicions de la FACULTAT DE BELLES ARTS (UB), C/ Pau Gargallo, 4.
És remarcable que els premiats del nostre concurs tinguin aquesta acollida a la Unviersitat de Barcelona. Esteu convidats al vernissatge, l'Associació convida a una copa de cava.


Exposen les seves obres en Nil Perujo (estudiant de 4t), Daiana Lukacs (estudiant de màster de BB.AA.) i Maria Antònia Mateu Salvà (Post-màster en BB.AA.). Són els 3 estudiants y ex-estudiants de BB.AA. que el jurat del XV Concurs de Pintura del Passeig de Sant Joan (2015) va considerar que mereixen aquest premi. El 2 inauguren aquesta exposició on poden continuar mostrant el seu talent i el seu treball.

L’exposició és fruit d’un acord entre la Facultat de Belles Arts (UB) i l’Associació de Veïns i Amics del Passeig de Sant Joan que organitza el seu concurs amb un jurat de criteri amb reconeguda vàlua en el món de l’art, de la crítica i de les galeries d’art. Va néixer per reconèixer l’esforç que fan els seus estudiants per obrir-se camí i que un jurat, independent de la universitat i de l’entitat convocant, ha assenyalat com a talents que mereixen ser tinguts en comte.
Us convidem a la inauguració

Més fotografies de l'acte inugural de l'exposició de pintures premiades en el concurs anual corresponent al 2015 per l'AVVAAPSJ. Universitat de Barcelona. Facultat de Belles Arts. Febres del 2016.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada