1 de febrer de 2016

FEB Exposició de Pintura NOUS TALENTS 2016

  

 El proper dimarts 2 de febrer a les 18 h els pintors premiats al XV Concurs de Pintura al Passeig de Sant Joan (2015), en Nil Perujo, la Daiana Lukacs i Ma. Antonia M. Salvà, inauguren una exposició amb les seves obres a la sala d'exposicions de la FACULTAT DE BELLES ARTS (UB), C/ Pau Gargallo, 4.
És remarcable que els premiats del nostre concurs tinguin aquesta acollida a la Unviersitat de Barcelona. Esteu convidats al vernissatge, l'Associació convida a una copa de cava.


Exposen les seves obres en Nil Perujo (estudiant de 4t), Daiana Lukacs (estudiant de màster de BB.AA.) i Maria Antònia Mateu Salvà (Post-màster en BB.AA.). Són els 3 estudiants y ex-estudiants de BB.AA. que el jurat del XV Concurs de Pintura del Passeig de Sant Joan (2015) va considerar que mereixen aquest premi. El 2 inauguren aquesta exposició on poden continuar mostrant el seu talent i el seu treball.

L’exposició és fruit d’un acord entre la Facultat de Belles Arts (UB) i l’Associació de Veïns i Amics del Passeig de Sant Joan que organitza el seu concurs amb un jurat de criteri amb reconeguda vàlua en el món de l’art, de la crítica i de les galeries d’art. Va néixer per reconèixer l’esforç que fan els seus estudiants per obrir-se camí i que un jurat, independent de la universitat i de l’entitat convocant, ha assenyalat com a talents que mereixen ser tinguts en comte.
Us convidem a la inauguració

Més fotografies de l'acte inugural de l'exposició de pintures premiades en el concurs anual corresponent al 2015 per l'AVVAAPSJ. Universitat de Barcelona. Facultat de Belles Arts. Febres del 2016.