9 de març del 2019

Queixes pel temps d’espera i les aglomeracions al bus V19

 Veïns del passeig de Sant Joan es queixen que la freqüència de pas és insuficient per la demanda de la nova línia

Enllaç original : https://beteve.cat/mobilitat/queixes-linia-bus-v19/ 



La nova línia V19 de la xarxa ortogonal comunica, des del novembre, la plaça d’Alfons Comín amb la Barceloneta. L’autobús ha substituït part del recorregut de les línies 55 i 39, que han modificat el recorregut original per no coincidir amb la nova línia. Els veïns del passeig de Sant Joan, però, diuen que el bus sempre va ple i la freqüència de pas és insuficient per la demanda que té.

Des de l’Associació de Veïns i Amics del Passeig de Sant Joan expliquen que el problema és sobretot els caps de setmana, quan la freqüència de pas del V19 és inferior a la dels dies feiners i, sovint, no es compleix. Així ho explica la presidenta de l’entitat, Marta Abelló: “Més de mitja hora d’espera a la parada, aleshores si això ho hem constatat els primers dies de bon temps, què serà a l’estiu?”.

Recorregut fins a la platja i el Parc Güell

Per tot això, els veïns reclamen que es posin autobusos dobles, ja que és una de les línies més utilitzades i que va més plena. La raó és que baixa fins a la platja i, de pujada, recull molts turistes que la utilitzen per arribar fins al Parc Güell. Els veïns temen que a l’estiu, la situació empitjori i, per això, reclamen que es posi remei abans que arribi el bon temps. A més, recorden que el Camp d’en Grassot i Gràcia Nova és un barri envellit i cal facilitar la mobilitat pública dels veïns.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada