15 d’agost del 2019

Festa Major de Gràcia 2019: Concerts Dilluns 19 d'agost

Festes de Gràcia - Havaneres i Rom Cremat amb Colla Jacomet


Recordeu que avui tenim la Cantada d’Havaneres a càrrec de la Colla Jacomet i Després.... Fi de festa amb Dj. Ritmo!

Continua llegint »


Festa Major de Gràcia 2019: Concerts Diumenge 18 d'agost

Festes de Gràcia - Rumba amb NoEstamosLocos i Alma de Boquerón


18 D'AGOST - Com no podia faltar en unes festes de Gràcia... Tindrem Rumba! Tornen a visitar-nos els Nostres amics Noël Meya i Chucho Díaz Romero amb No Estamos Locos No Estamos Locos, amb tons que van desde Gràcia a l'Habana i ens donaran aquell "salero" que només un bon rumbero sap donar! No t'ho perdis! No deixi que t'ho expliquin!

18 D'AGOST - Aquest any sí, aquest any tindrem els Alma de Boquerón en concert! Grup referent al barri i allí on trepitgen, la seva rumba canalla i el seu mestissatge ens faran ballar, riure i gaudir d'una vetllada única! per qui no els conegueu us en deixem un tast i també podeu trobar els seus treballs a Spotify. Us hi esperem! No deixis que t'ho expliquin!

Continua llegint »


Festa Major de Gràcia 2019: Concerts Dissabte 17 d'agost

Festes de Gràcia - Grans Èxits amb Los Pasantes i Mala Vida 


17 D'AGOST - En el nostre Gran Concert de Festa Major, i com ja és costum des de els inicis de les nostres jornades musicals, tornem a presentar-vos a Los Pasantes, en la seva dilatada carrera als escenaris i tot terrenys a més no poder, son banda tribut de The Beatles, col·laboren amb Santi Carulla de Els Mustangs i s'han recorregut escenaris d'arreu. En aquesta ocasió i per arrencar la nit, gaudirem de grans èxits de tots els temps! T'ho perdràs? No deixis que t'ho expliquin!!!

17 DAGOST - Com no podría ser d'altre manera, en un Gran Concert de Festa Major no hi pot faltar un concert d'aquells on cançó rera cançó no deixis de cantar, ballar i saltar, per això aquest any us presentem els Mala Vida, grup que no us deixarà indiferents! Grup amb gairebé 20 anys de recorregut en el seu format, ens faran reviure els grans èxits dels últims anys! vine, que hi ha festa assegurada! No deixis que t'ho expliquin!

Continua llegint »


Festa Major de Gràcia 2019: Concerts Divendres 16 dágost

Festes de Gràcia - Nit de Swing i Concert amb Shamrock Vagabonds


16 D'AGOST - Qui de Gràcia no ha sentit a parlar dels Shamrock Vagabonds? Grup nascut al barri i que ha sabut convertir-se en una revelació! Sales com L'Apolo i festivals com el Diverland d'enguany han apostat per ells... La veritat és que la Gina, la Eli i en Lluís porten allà on van el seu só fresc, amb notes de folk i country i alhora desprenen alegria, gresca i moooolt bon rotllo!!! Per qui no els conegui aqui us deixem un tast i a Spotify podeu trobar el seu treball. No te'ls pots perdre! Que no t'ho expliquin!

Continua llegint »


Festa Major de Gràcia 2019 . Concerts Dijous 15 d'agost

DIJOUS 15 AGOST
Festes de Gràcia - Nit de Rock amb Holy Sinners i Big Mouthers



El dia 15 d'agost Obren concert de la Nit de Rock Els gironins The Holy Sinners, per qui no els conegueu aquí us deixem aquest clip, i per escoltar-ne més trobareu els seus dos treballs a spotify, vine veure'ls i gaudir-ne la seva música! Que no t'ho expliquin!!!

El 15 D'AGOST tindrem el plaer de presentar de nou als nostres amics BIG MOUTHERS, sabeu que en un any han passat per La Mercè2018 en l'escenari Lluís Companys i han tocat dues vegades al RockFest2019? si no els coneixeu encara podeu veure'n un tast aquí i inclús trobar el seu treball personal a Spotify, però res millor que veure'ls en un escenari!! T'ho perdràs? Que no t'ho expliquin!!!



Continua llegint »