7 de març del 2050

Projecte "RADARS"

                                                                                                                                                           



L’Associació d’Amics i Veïns del Passeig de Sant Joan participa, entre altres aspectes, en la divulgació del Projecte RADARS entre la gent del districte.

Es tracta d’una xarxa de prevenció i acció comunitària en la que participen veïns-nes, comerciants-tes, persones voluntàries i professionals de les entitats i serveis vinculats al barri. Es un moviment que va néixer recolzat per els Serveis Socials del Districte de Gràcia i que està trobant un gran acceptació en altres districtes de la ciutat.

L’objectiu es facilitar que les persones grans del barri puguin continuar a la seva llar amb la complicitat del seu entorn. La prioritat és reduir el risc d’aïllament i d’exclusió social.

Es busca la cooperació de veïns o comerços del barri que amb la seva mirada sensible i respectuosa contribueixin a reduir el risc d’aïllament. Si detecten que algun veí o client dona aspecte de patir síndromes derivats de soledat, risc d’aïllament, canvis d’aspecte físic, se’ls demana ho comuniquin directament a un telèfon de RADARS als Serveis Socials del districte, on se’n faran càrrec de comprovar quin tipus d’ajut necessita els Serveis Socials se’n ocuparan degudament.

Per més informació us podeu adreçar a: radarsgentgran@bcn.cat o bé a http://www.serveisgentgrangracia.org/


VIDEO: El voluntariat del projecte Radars