9 de març del 2016

Llistat de xerrades 2016

Llista de Xerrades corresponents a l'any 2016.
Llistat de xerrades i els cartells anunciadors.
A continuació poden veure els cartells anunciadors d'aquestes xerrades. 
Xerrades el primer dissabte de cada mes.
                                          

Continua llegint »


Cicle "Pintura i realitat" Velázquez i "Las Meninas: La realitat en el mirall"

Aquest divendres a les 19h al local Associació, Alió, 12: la tercera sessió del cicle "Pintura i realitat" ens portarà al món de Velázquez i "Las Meninas: La realitat en el mirall" de la mà del professor Angel Claramonte.
Us hi esperem!

Cap de setmana molt actiu al local de l'Associació!! 2 activitats molt interessants. La 1era: la tercera sessió del cicle "Pintura i realitat" de la mà del professor Angel Claramonte van ser conduïts per l'època i el món d'en Velàzquez a Les Menines. Ens va obrir un munt de pistes des del segle XVII fins arribar al nostres dies- Picasso, Equip Crònica, Oreiza....
Seguim guadint!

Continua llegint »


Creuant Fronteres: De Catalunya a Les Maldives, Un Paradís a l’Oceà Índic

Cap de setmana amb dues grans d’activitats a l’AVVAAPSJ, després de la 3ª sessió de Pintura i Realitat, de divendres, dissabte a les 11.30 Xerrada de la sèrie Creuant Fronteres: De Catalunya a Les Maldives, Un Paradís a l’Oceà Índic, en Josep Maria Clota i Rosa Brau ens parlaran de la seva aventura que ha esdevingut la seva vida quotidiana. Segur que serà interessantI la 2ona...un viatge en l'espai...a les ILLes MALDIVES., amb la parella Josep Maria Clota i Rosa Brau, bucejadors que estan treballant en aquest país de l'Indic des de fa més de setze anys. Un fons del mar extraordinari i unes illes dedicades al turisme de relax i natura. Una interessant sessió més del Cicle "Creuant fronteres " que ens mostra el treball de catalans veïns i amics del nostre barri en altres països.

Continua llegint »


EL amor es más fuerte que las bombas

   Nova sessió de CINE FÒRUM dijous 10 de març a les 19h Cinemes Girona. 2 bons actors ISABELLE HUPERT i GABRIEL BYRNE en un interessant film presentat a CANNES 2015, "EL amor es más fuerte que las bombas", que no és un film bèlic! si no la història d'una dona reportera de guerra. Coproducció europea dirigida per una jove promesa danesa JOACHIM TRIER.
Molt bona realització que donarà peu a un ric i interessant debat ja que toca forces temes.
US HI ESPEREM!! DIJOUS 10- 19H- CINEMES GIRONA

Continua llegint »