8 de maig del 2018

Sessió de Cine Fòrum: " La fábrica de nada"

Aquest dijous 10 de maig a les 19h al Cinemes Girona nova sessió de Cine fòrum amb: la preestrena d'un film portugués que presenta els problemes que estem patim amb aquesta crisi ecomòmica i de valors " La fábrica de nada" del jove realitzador Pedro Pinho.
Si us fixeu en el cartell no es tracta d'un film "seriós" i avorrit, el que si és llarg (177m).
No tingueu por i animeu.vos a venir!

La sessió de cine fòrum d'ahir va presentar una pel.licula portuguesa polític- La fàbrica de nada- molt curiosa i interessant. Poques vegades el cinema ens parla de manera tan clara sobre la "crisi ecomòmica" que estem vivint. Paga la pena la seva llargària. La reflexió posterior- a càrrec del crític del Periódico Quim Casas (veí del barri) - va ser també un exemple de claredat i d'informació.
Moltes gràcies a tothom per aquesta sessió.

Continua llegint »


La xerrada del dissabte: "La guerra inútil-1936-1939", "els fets de maig"

Ahir "la xerrada del dissabte", la segona sobre "La guerra inútil-1936-1939". En Bartomeu Martorell va centrar-se en "els fets de maig" de com es va viure una tercera revolució - l'anarquista- i de com es va trencar a la nostra ciutat. Un relat, aquest també, molt viu i ben documentat que ens va tenir ben enganxats. Un cop més, la seva filla Magda va ser una eficaç col.laboradora.


Continua llegint »