22 de gener del 2015

2015, 20 gener Inauguració a Belles Arts Exposició PROMOCIONS 15.

Cinc estudiants de diverses promocions de la Facultat de Belles Arts, exhibeixen les seves obres del 20 al 30 de gener a la sala d’exposicions de la facultat (c/ Pau Gargallo, 4) en una exposició titulada PROMOCIONS (any 2015)
Van ser guardonats com els cinc millors al XIV concurs de pintura del Passeig de Sant Joan, any 2014.
La Comissió de Cultura de la Facultat, una vegada examinades les característiques d’aquest concurs (permanència en les convocatòries, rigor i qualitat del jurat, nombre de participants, vinculació a la promoció de talents artístics que són o han estat estudiants a la facultat) va considerar, a petició de l’Associació de Veïns i Amics del Passeig de Sant Joan, que mereixia l’esforç de dita institució permetre que es fes una exposició amb obres dels millors classificats, el que enriqueix el paper social de la universitat.
BB.AA. alhora recupera i exhibeix l’obra d’artistes de diferents promocions sense cap limitació d'edat o any de graduació. S'ha obert una porta perquè artistes en curs de realitzar els seus estudis o que fa anys els van finalitzar a BB.AA., i que tenen en comú trobar-se en la fase de donar-se a conèixer i mirar de viure del seu treball artístic tot presentant-se a premis i concursos, puguin tornar a gaudir d'una exposició exclusiva a partir del fet d'haver guanyat en concursos o premis aliens a la facultat.
El comissari d’aquesta exposició, el professor Augusto Roig Comamala, assegura que serà una exposició on es podrà observar i gaudir del talent dels artistes seleccionats.
Un ampli reportatge fotogràfic del XIV Concurs de Pintura al Passeig de Sant Joan ho trobareu al blog de l'Associació: http://concursdepintura.blogspot.com.es/
US CONVIDEM A LA INNAUGURACIÓ EL DIMARTS 20 DE GENER, A LES 18H A LA SALA D'EXPOSICIÓNS DE LA FACULTAT DE BELLES ARTS (Universitat de Barcelona) C/ Pau Gargallo, 4

Trobareu obres de:
CARLES CASTELLVI I PAU
FEDERICO GARCÍA TRUILLO
DIANA LUKACS
ALEJANDRO MARTÍNEZ BENET
TEO PEIRÓ DALMAUContinua llegint »