14 de juny del 2015

Festa Major Dreta Eixample - Recital de "A4MUSICS"

Recuperem poc a poc les fotos de la passada festa Major Dreta Eixample. Moments de l'actuació del recital de "A4MUSICS". Per segon any van oferir-nos una bona tria d'obres. Moltes gràcies!







Continua llegint »


40 sessió cine fòrum: "CONDUCTA"

 40 SESSIÓ DE CINE FÒRUM 40!! + SORTEIG+SUBHASTA DE QUADRES PINTORS SOLIDARIS amb menjador social "CAN ROGER"
Aquest dijous 11 de juny a les 19h als CINEMES GIRONA.
"CONDUCTA" de ERNESTO ARANAS una pel·lícula del nou cine cubà, recomanada per UNICEF.

40 persones ens van acompanyar a veure una molt bona pel·lícula "CONDUCTA" que encara podeu veure als CINEMES GIRONA.Aquest cop no vam poder fer el col·loqui perquè vam fer el sorteig i la subhasta de quadres dels pintors solidaris amb CAN ROGER. Unes felices guanyadores!




Continua llegint »


COLLES GEGANTERES, XOCOLATADA I GRUP MUSICAL "ARA-CAT"- Festa Major Dreta Eixample

I com no podia faltar al passeig la xocolatada i el grup "ARA-CAT" i les colles geganteres que aquest any per primer cop es van plantar al passeig!


Xocolatada
Grup "ARA-CAT"

Continua llegint »


6a Trobada de Gegants - Festa Major Dreta Eixample

Aquest matí hem anat a la Dreta de l'Eixample per prendre part de la 6a Trobada de Gegants que té lloc dins de la Fira Modernista de Barcelona. Allà, en Badalot i en Forjat, els Gegants Guerrers de Pedrera, feien d'anfittions de la trobada. Ens han escoltat molt bé obrint-nos el pas. Moltes gràcies companys de la Fal·lera Gegantera de la Sagrada Família per convidar-nos-hi ja que ho hem passat genial!
















Continua llegint »