24 de juny del 2014

Introducció i Programa de les Festes del Camp d’en Grassot al Pg. de Sant Joan de juny 2014

     La  FESTA MAJOR del CAMP d'en GRASSOT té una activitat estrella: El CONCURS DE PINTURA  enguany en la seva XIV edició. La nostra associació està molt satisfeta de l'esforç  fet pels patrocinadors del concurs  tant en el nombre de comerços del barri que s'han adherit  com en el seu  suport ecomòmic. Moltes gràcies!
     També ens hem de sentir satisfets pel nombre de pintors participants- tant del propi barri, com dels joves estudiants i professionals- el 2014 hem arribat al màxim!.
     Una novetat també molt satisfactòria  d'aquest any és el suport de la FACULTAT DE BELLES ARTS  promovent una propera exposició a la seva seu  de les obres guardonades dels seus estudiants i  llicenciats.

     Per segon any la nostra associació reb l'encàrreg de fer un sorteig d'una obra donada per un dels pintors participants per recollir diners per fer-los arribar a una família necessitada del barri.
     Aquesta iniciativa s' ha contagiat a d' altres pintors que han proposat d'organitzar una exposició al barri de “pintors solidaris”.

Programa Festa Major del Camp d’en Grassot al Passeig de Sant Joan 27, 28 i 29 de juny de 2014

Selecció de fotos d'aquesta festa aquí

Continua llegint »