10 d’abril de 2016

El llegat de la Maternitat d'Elna.

Aquesta setmana al Cineforum del dijous 7 d'abril a Cinemes Girona veurem un documental "El llegat de la Maternitat d'Elna", dirigit per Toni Espinosa i Assumpta Montella, que tracta sobre les refugiades espanyoles al final de la Guerra Civil al camp d'Argelés i molt especialment de les dones refugiades que anaven a tenir un fill. Després de la xerrada d'aquest dissabte de Jordi Altarriba, la nostra sensibilització sobre el problema dels refugiats de guerra s'ha reforçat i per ajudar a Open Arms en la seva tasca dedicarem el 100% de la recaudació a aquesta ONG.


Ayuda a los refugiados que llegan a la costa griega
Somos una ONG de Badalona y nos dedicamos a salvar vidas en el mar. Pro-Activa Open Arms nace de la impotencia que sentíamos al ver a personas que perdían la vida en el agua por escapar de la guerra o de la pobreza. Web: http://www.proactivaopenarms.org/

El dia després. Ahir a la SESSIÓ SOLIDÀRIA PRO REFUGIATS van assistir-hi 91 espectadors que es van quedar al col.loqui. La recaptació íntegra ha estat donada a l'ONG PRO ACTIVA OPEN ARMS. La FILA 0 ha recaptat 300 euros.
Dos voluntaris d'aquesta ONG, en Teo i en Leo, van participar al i col.loqui posterior juntament amb els directors del documental en Toni Espinosa i l'Assumpta Montellà.
Un magnífic documental i un intens col.loqui.
MOLTES GRÀCIES A TOTHOM!!
Toni Espinosa
Canvi d'informació
Teo i Leo
Assumpta Montellà
El públic molt interessat i participatiu