QUI SOM?, QUÈ FEM?

QUI SOM?


Un grup de veïns i veïnes amb ganes de millorar l'espai públic del nostre entorn en benefici de tothom.Article 2, dels estatuts de l'Associació:

"Els fins de l'associació i l'âmbit territorial d'actuació són:

       El foment de la bona  convivència entre el veïnat.La realització d'activitats pel foment de la convivência.La millora de la qualitat de vida. La defensa de tot alló que sigui en benefici comú del veïnat, i la col.laboració amb els estaments corresponsables primers d'aquest fí.
       Les anteriors activitats hauran d'estar relacionades amb el Passeig de Sant Joan, el seu entorn o qualsevol altre que directa o indirectament afecti el veïns de l'ésmentada zona.


QUÈ FEM?


I)      Ens reunim i analitzem com millorar la qualitat de vida i la bona convivència a l'espai públic del Passeig de Sant Joan i el seu entorn, entre els carrers de Mallorca i Travessera de Gràcia.                    

II)    Fem arribar a totes les institucions, persones, empreses i organismes que sigui necessari les nostres idees i les nostres reivindicacions perquè aquest racó de la ciutat sigui millor.
                               
III)   Organitzem activitats que s'ajustin als objectius dels estatuts de l'Associació.                                                                    


1 comentari:

 1. Benvolguts,
  Tinc intenció de fer-me soci de la vostra associació.
  M'interessen diverses activitats però la primera que m'ha cridat l'atenció és el Cinema-fórum. He llegit el que heu publicat i, per tant, ja sé que és al cinema Girona i el segon dijous del mes però
  m'agradaria saber la hora per veure si soc compatible.

  Us felicito per tot el que feu i us animo a seguir endavant en aquesta tasca de socialitzar que sempre és necessària però, encara més, en una ciutat en la qual no coneixem el veí del pis de sota.
  Ben cordialment!!!!

  ResponSuprimeix