W3.CSS11 comentaris:

 1. Bon dia.
  Darrerament s'están manifestant moltes queixes dels ciutadans en relació a l'especulació immobiliària i al descontrol dels augments dels lloguers, etc. Ens trobem que desapareixen els comerços de tota la vida i n'apareixen d'altres que estan en mans d'estrangers. Aquesta realitat ens angoixa però l'anem acceptant. Una altra cosa molt diferent és que posin amb típiques llums de neó un negoci de cara al carrer que anuncia massatges i que és un burdell camuflat de dones xineses que no parlen ni català ni castellà i que és molt discutible la situació legal en que es troben. El lloc és ben a prop nostre, al carrer Rosselló 327. És així com s'està dibuixant el futur del nostre barri? És així com el volem?

  ResponElimina
 2. Comparteixo els comentaris. Penso que caldria algun tipus d'actuació per part de l'administració local.

  ResponElimina
 3. Bon dia. Comentaris en relació a la festa major. Calia tornar als concerts fins les 3 de la matinada a bailen/ industria ? Veïns sense dormir, hores intempestives, gent orinant per tot arreu ? De debò creieu que els veïns eren a la festa ?

  ResponElimina
 4. Bon dia

  Sóc un vei del Passatge d'Alió, he enviat vàrios emails a l'ajuntament per veure si poden fer algo, però no rebo cap resposta coherent, sempre em remeten a altres departaments i no em deixen res clar.

  El tema es sobre el taller que hi ha al passatge d'Alió, justament, una mica més amunt d'on teniu l'associació.

  No se si es normal que, en un carrer tan estret, aquest taller pugui pintar vehicles, amb la pudor a pintura que desprèn. Molts díes arribo a casa i fa un pudor a pintura impressionant, haig de tancar les finestres i el balcó perquè es insoportable. Fins i tot es veu sortir un núvol blanc de dins del taller.

  També el soroll que genera. Caps de setmana que comencen a les 8 del matí amb les pistoles d'aire a fer soroll, elevadors i cops.

  Tenint en compte que el passatge d'Alió no es un carrer normal, es molt més estret, tot es multiplica, la pudor es concentra més, el soroll es més intens perquè està tot més a prop... no entenc com poden fer això.

  No se si l'associació pot parlar amb el taller o algo... ho veig complicat, però em consta que hi han més veins poc conformes amb les activitats d'aquest taller...

  Es pugui fer algo o no, espero que aquest missatge serveixi per que conèixer la situació d'incomoditat.

  Moltes gràcies.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Justament venia a comentar el mateix i em trobo amb el teu comentari. Just avui dissabte a les 8 i pico del matí han obert el taller i han estat donant cops, fent bastant soroll amb les pistoles i els elevadors.A mig matí s'han posat a pintar i la pudor era insoportable.

   Elimina
 5. Hola

  Comparteixo el tema del taller que comenteu.

  Jo visc una mica més amunt i darrerament s'està convertint en una molèstia notable. No sabia d'on venia la pudor que comenteu, que jo també l'he notat vàrios dies... i l'altre dia em vaig fixar i efectivament es del taller.

  Tampoc entenc com es pot posar un negoci així, propens a fer molt soroll i pudor, a un passatge estret.... no ho entenc.

  ResponElimina
 6. L'Associació respon als comentaris de juliol 2018:

  Primer de tot demanar disculpes pel retràs i donar-vos les gràcies per la vostra col·laboració en procurar que tots els veïns tinguem una major qualitat de vida.

  No èrem conscients de les molèsties que genera aquest negoci. El que us demanariem si és possible que contactèssiu amb nosaltres, estem els dimarts de 7a 8h en el local del passatge ALió 12. Si en aquest horari no us va bé, poden buscar-ne un altre que us convingui,enviant un mail a: avvaapsj@gmail.com.
  Fins aviat.

  ResponElimina
 7. Bon dia. Avui, mentre passejava el gos pel Passeig de Sant Joan, en el tram entre Rosselló i Provença, tres senyors, que s'han identificat com a membres de l'Associació de Veïns del Passeig de Sant Joan, m'han increpat perquè el meu gosset havia orinat contra un cartell dels parterres de la zona verda. M'he disculpat i m'han insultat per haver parlat en català dient-me a crits que érem a Espanya. És la meva modesta opinió, però em sembla que membres de l'associació no han de donar aquesta imatge més pròpia del Far West d'amenaçar d'altres ciutadans que vivim al Passeig de Sant Joan o als seus voltants per parlar en català. Primer, perquè és il·legal que s'atorguin tasques policials. Segon, perquè el català és, com el castellà, una llengua cooficial a la nostra estimada ciutat i a la nostra comunitat. Gràcies per la feina altruista de l'associació. Cordialment. Joan Pons.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Bona tarda. En primer lloc demanar-li disculpes per trigar tant en contestar.La segona és lamentar l'incident que va patir. Aquestes tres persones que es van mostrar tan grolleres amb vosté no crec que puguin pertànyer a la Junta de l'associació com tampoc imagino que siguin membres. Es molt preocupant que pugui haver-hi persones que actuïn d'aquesta forma tan violenta a l'empara del nom d'una entitat.
   Agraeixo que ens ho hagi comunicat per estar amatents a qualsevol incident que presenti aquestes característiques.
   Quedo a la seva disposició i rebi una cordial salutació

   Elimina
 8. hola a tots. Moltes vegades en el pas de vianants de Passeig de Sant Joan i Maria Claret cap al mar m'he vist en perill de ser atropellada i tot amb el semàfor en verd perquè els cotxes que vénen per Maria Claret giren sense aturar-se, a l'sembla no veuen el semàfor i han de frenar intempestivament. ¿Es podria sol·licitar una millor senyalització?

  ResponElimina